Σουφλέ σοκολάτας

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

  • 1,000gr. ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
  • 500gr. ΝΕΡΟ
  • 360gr. ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
  • 430gr. ΣΟΚΟΛΑΤΑ

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΜΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΡΕΥΣΤΗ ΖΥΜΗ.
ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΓΙΑ 1’ ΣΤΗΝ ΑΡΓΗ ΚΑΙ 4’ ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ.
ΣΕΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ 170 – 180c  ΤΑ 110gr. ΓΙΑ 8’ –  9’  (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ).

© Developed by Jetnet